SELAMAT MELAYARI MYBLOG

MUAT NAIK TERKINI DI BLOG SAYA

Selasa, 16 Mac 2010

JJCM




bangun je subuh isnin dok pikir mana nak pi...teringat Aeon Jusco kat Melaka yang tertangguh pembukaan dulu tapi dah buka. ok apalagi aku pun bagitahu anak-anak jom pagi ni kita pi Aeon Jusco Melaka, bersorak mereka. sampai je dalam pukul 11.30, suasana lengang. bila masuk dalam aku lihat sama je macam jusco lain cuma lebih kepada bentuk the mall (pendapat aku la). jadi pusing-pusing je la. akhirnya kami keluar jam 1 terus pi Mydin, lagi best....walaupun kecil tapi padat dengan barang. petang balik. malamnya kelaparan order pizza je, si alia dah bising nak makan pizza.

1 ulasan:

BuBu berkata...

nice blog.. banyak info..
tQ =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...