SELAMAT MELAYARI MYBLOG

MUAT NAIK TERKINI DI BLOG SAYA

Ahad, 15 Mei 2011

Program Imtiyaz SMKBP 2011 Siri PertamaPanitia Pendidikan Islam dengan kerjasama Bimbingan dan Kaunseling telah berjaya menganjurkan Program Imtiyaz Pendidikan Islam sekolahku untuk semua pelajar tingkatan 3 dan 5 yang bakal menduduki peperiksaan pertengahan tahun. Pada program ini pelajar diberikan taklimat tentang cara menjawab Pendidikan Islam Penilaian Menengah Rendah dan Sijil Pelajaran Malaysia 2011.
Ini merupakan siri pertama iaitu diadakan sebelum peperiksaan pertengahan tahun dan siri kedua dan ketiga akan menyusul. Untuk siri pertama ini penglibatan menyeluruh dari semua guru pendidikan Islam bagi menjayakannya.
Terima kasih kepada penceramah SPM kertas satu iaitu Pn Hjh Badariah dengan dibantu Ustazah Alina dan penceramah kertas dua iaitu Tn Hj Saiful Nizam....hehehehe aku la...aku juga menyampaikan ceramah untuk PMR dibantu oleh Ustaz Hafiz dan Ustaz Asri juga Ustaz Auzaai...terima kasih kepada semua guru kaunseling yang terlibat iaitu Tn Hj Salihuddin, En Aminuddin, Pn Siti Ruzaimah dan Pn Siti Maisara.
Tidak ketinggalan En Kamarul Bahrin selaku juruteknik bertugas..tunggu siri kedua pula...
SELAMAT HARI GURU
GURU PENJANA TRANSFORMASI PENDIDIKAN NEGARA

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...