SELAMAT MELAYARI MYBLOG

MUAT NAIK TERKINI DI BLOG SAYA

Ahad, 31 Julai 2011

Persaraan Pn Hjh Rokiah bt Jaafar

pada 26 Julai lepas telah diadakan satu majlis makan malam sempena persaraan salah seorang guru di sekolahku iaitu Pn Hjh Rokiah bt Jaafar. Majlis makan malam tersebut telah diadakan di Marina Bay Tanjung Emas dan telah dihadiri oleh semua warga staf sokongan dan guru SMKBP. Dimulakan jam 9.00 malam dengan ucapan aluan pengerusi majlis, bacaan doa. ucapan Pengetua dan diakhiri dengan ucapan yang diraikan Pn Hjh Rokiah bt Jaafar.
Beliau merupakan guru Kemahiran Hidup dan juga Bahasa Melayu di sekolah ini. aku mula mengenali beliau ketika berpindah dari Sabah ke Johor pada tahun 2001. Beliau merupakan seorang yang berdedikasi, prihatin dengan pelajar yang dipanggilnya anak-anaku, prihatin kepada rakan seangkatan dan seperguruan.
Pada 29 Julai pula telah diadakan majlis 'Send Off' untuk beliau pula di Dewan Serbaguna Blok F dan kali ini amanah yang disampaikan khusus untuk semua pelajar yang ditinggalkan juga untuk guru-guru.
Kita ucapkan selamat bersara kepada beliau dan mohon dipanjangkan umur dan dimurahka rezeki serta diberikan kesihatan berpanjangan. Selamat Bersara Pn Hjh Rokiah bt Jaafar. Jasamu Sentiasa Dikenang.

1 ulasan:

Unknown berkata...

boleh saya dapatkan contact encik.. saya perlu dapatkan maklumat Pn Rokiah ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...