SELAMAT MELAYARI MYBLOG

MUAT NAIK TERKINI DI BLOG SAYA

Isnin, 13 Februari 2012

Birthday ke 37 buat diriku...

pada 11 Februari yang lepas cukuplah umurku 37 tahun, Subhanallah begitu cepat masa berlalu, macam baru semalam aku balik dari oversea selepas tamat pengajianku di Jordan...apapun hidup diteruskan dengan penuh rasa takut kepada Allah. Terima kasih buat sahabat-sahabat yang mengucapkan ucpaan selamat kepadaku juga rakan FB juga bekas anak murid yang tak jemu2 sms kat aku...tahun ni dapat apa..? tahun lepas dapat beg sukan...tahun ni dapat beg kasut sukan dan hanfon baru.....kebetulan hanfon nokia lama aku dag mula buat problem...tangkap satu samsung galaxy w.....ok lah......

1 ulasan:

zana berkata...

mude lg..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...