SELAMAT MELAYARI MYBLOG

MUAT NAIK TERKINI DI BLOG SAYA

Selasa, 7 September 2010

Selamat Hari Raya AidilFitri

di kesempatan ini aku menyusun sepuluh jari memohon ampun dan maaf buat sekelian sahabat bloggers yang melayari blog aku ni, yang membacanya dengan ucapan Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin. Maaf tak sempat nak update blog sejak seminggu ni, aku sibuk dengan penandaan markah percubaan SPM subjek pendidikan Islam dan Tasawwur Islam...ni pun sempat gak cilok2....bagi yang nak balik kampung, hati-hati memandu, kalau ngantuk berhenti lah, tak kira lah suka balik siang atau malam...siang ni orang kata luas mata memandang tetapi mungkin cuaca panas, mudah letih....malam plak pandangan mata terhad tetapi cuaca sejuk, aku plak kalah malam kalau hujan....hilang mood...apapun Selamat Memandu..Pandu Cermat Insyaallah Jiwa Selamat....

2 ulasan:

Fakeh berkata...

Cubalah google tajuk BANGSA MELAYU MENGIKUT ULAMA AHLU SUNNAH WAL JAMAAH, maka akan fahamlah kita tentang hakikat bangsa ini. Dan cubalah google pula tajuk-tajuk berikut agar kita kenal musuh dalam selimut yang mencari peluang dan ruang untuk mengkhianati bangsa ini, iaitu:-

(a) http://www.mediafire.com/?ne2dmyeinzo
(b) Jaringan Wahabbi Sdn Bhd
(c) Jom Kenali Dr Maza & Co
(d) Ahlul Bait Yang Dicerca
(e) Tok Ayah Zid Kedai Lalat
(f) Kuasa Tiang Kepada Cita-cita
(g) 40 Mutiara Hikmat Serambi Mekah

FAKEH KHALIFAH SAKA

penjejak maya berkata...

salam,

selamat hari raya semoga selamat sampai ke destinasinya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...